------------------------------------------
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ кодове безкрайни пари ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ 성디펜스RPG:궁수키우기 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Добра игра. Гладка графика. Имаше няколко дребни проблема, които бяха отстранени незабавно. Благодаря ти. Продължавайте с добрите игри.
Не може никъде от екрана за избор на ниво
Така че ще му дам 3/5. Без козметични артикули или тоалети, престижът отнема толкова време и няма автоматичен повторен опит или продължаване. След всяка вълна трябва ръчно да щракнете върху повторен опит за следващата. Също така вашите кули и герой имат МАКСИМАЛЕН ъпгрейд на прераждане, така че забавя напредъка, тъй като максималният брой кули падат по DPS, преди да достигнете престижа, и ви принуждава да се престигате, правейки това, за да напредвате. Понастоящем това е много лоша система/механична реализация. Играта има потенциал, ако тези неща се добавят/поправят.
добре
Играта дори не започва. Натискам етап 1 и нищо не се случва
Хубава игра, малко смляна.
Добра игра за прекарване на време.
Менюто няма да изчезне? Етапите не започват. Таймерът за бонуси отброява обратно дори когато менюто не реагира. Играта е на (както изглежда) японски за някои части, но други части на английски. Не е много полиран.
Няма проблем
наслаждавайте се на безкрайното. толкова забавно
Смелете, смилайте, смилайте, смилайте...
Твърде дълго, за да получите 99 999 999. Твърде дълго до първото прераждане
Поради ограничения на нивото удря твърда стена.
Това е забавна, но скучна игра, твърде много мелене и през цялото време е едно и също мислене. Ако плащате, е много по-бързо
Много забавно много като добра игра уау като добра игра
Беше доста забавно. Тогава напредъкът ми беше изтрит
Добра игра, но не мога да получа rebirth 1 и така нататък. Ако има начин, моля, lmk, за да мога да дам оценка 5 звезди вместо 3
Забавна игра
CastleDefense : RaiseArcher Stratēģiskās spēles btqdЩе актуализира прегледа, когато идват актуализации, ако е необходимо. Ежедневните подаръци изглеждат доста хубави, но не могат да се използват до прераждането, което изглежда завинаги. Ако подаръците включват злато, това би било много хубаво.. и също така ме мотивира да продължа да гледам видео реклами.
10/10
Забавно, но смляно. След rebirth 1 мислех, че ще започна отново от нулата и мислех, че това ще бъде забавно, но вместо това отключва нов фон за вас, както и някои хубави надстройки. Иска ми се и новите зони да имат нови чудовища. Очаквах пустинни варианти на босове от пасищата, но след това разбрах, че отново са същите шефове и бях дълбоко разочарован. Похарчих пари за автоматичния прицел, но имам чувството, че трябва да се отключи автоматично след прераждане 1.
Telefon Kılıfı Yap Simülasyon pdheмного смилане и забавление за игра
Трудно е да се напредва, като първо прераждане вече е толкова трудно, сега се боря за второто прераждане. Почти всички неща вече са максимални, но все още не мога да премина етап 180.
Абсолютно ужасен потребителски интерфейс, геймплей и още...
всъщност доста забавно
Защо не мога да вляза в играта от днес? Деинсталирайте и инсталирайте отново, но все още не мога да вляза... някакво решение?
има начин да нарушите играта, добавете още нулаооо
CastleDefense : RaiseArcher Stratēģiskās spēles btqdМного забавно.😀
Иска ми се да може да работи на моя телефон версия 6.1
Доста пристрастяващо
Харесвам тази игра. Той е прост и интуитивен. Намирам за странно, че категорията подоръжие винаги стреля по най-далечния враг. Това, което би било страхотно да имате, е урок в началото на играта.
Òtimo
Обичам тази игра толкова много, това е забавна и убиваща времето игра, графиката и дизайнът са доста прости, но това е, което прави играта толкова забавна за игра
Не може да се премине след ниво 270, няма други начини за надграждане, освен прераждането. Което ще отнеме години
Здравейте, току-що купих 3 неща и така и не ги получих
Не е лошо, но моят стрелец спира да стреля в режим на безкраен шеф
Прилична игра и добър загуба на време. Единственият проблем, който имам, е чистият мащаб на земеделието, необходимо на същите нива и шефове, но също така разбирам, че компанията трябва да прави пари. Ранната прогресия на играта (преди Rebirth 1) е трудна - лесна за изпълнение, но вие значително изпреварвате оборудването си просто с нива и печалба от злато, така че в крайна сметка ще изоставате с 3 нива на оборудване от мястото, където трябва да бъдете.
Тази игра срива всеки ваш ход. Kekw
Прилична игра, аз самият много я харесвам.
Смелете за първо прераждане е нелепо. Тежка манипулация за плащане на пари, за да прокара окончателното смилане.
Ако обичате гринд игрите да ставате по-силни и бавно да виждате по-големи числа, това е вашата игра. Нищо вълнуващо, но е удовлетворяващо да видиш как растеш
Много приятна игра, но смилането, човече... смилането, необходимо за всяко прераждане (престиж) е малко прекомерно. Обикновено не се оплаквам от смилане, но това е едно и също нещо отново и отново, повтаряйки един и същи етап ~500 пъти. Необходим е някакъв начин да направите смилането по-малко повтарящо се. Мога да платя за ускоряване на процеса, но аз играя f2p. Както и да е, забавна игра иначе, мисля, че по принцип все още нямам други оплаквания
Добре разработени добре играни. Наслаждавах се много. Очаквам актуализации, надявам се, че няма да разочароват
Добра игра
добре
Купувам автоматична игра неограничено. защо до сега нямах нищо? Възстановете парите ми или ми дайте неограничен брой автомобили AIM Nowwww!!!..
хубава игра, но моля, намалете необходимостта от ниво на прераждане, това е доста дълго пътуване за прераждане, както и кодове за игра или промо кодове, където може да види, след това добавете още лъкове или направете диаграма на нива с надстройки, вместо да го правите според нивото , дори добавяне на знаци, можете да добавите някои
Имам 3 дни, за да достигна ниво 300 и ниво 999, но все пак трябва да отделя повече време, за да смилам тези пари и скъпоценни камъни. Получих наградата от търсенето, когато достигна ниво 999 и получавам само половината от него, за да получа прераждането 1, другото трябва да смилам от своя собствена. Но все пак е добре да играете за убиване на време.
CastleDefense : RaiseArcher Stratēģiskās spēles btqdДобра игра, единствената ми забележка е колко време отнема прераждането. Изглежда, че сте държали 9, докато кутията не позволи повече 9.. Аз съм на вълна 299